Watersport

Maritiem Noord biedt u alles op het gebied van pleziervaart en watersport! Vindt u uw merk of type niet terug op de website? Dit betekent zeker niet dat uw boot niet leverbaar is. Neemt u dan gerust contact op of breng een bezoek aan ons pand.

Check hier onze actuele aanbiedingen!

Boten
Maritiem Noord heeft een ruim assortiment op het gebied van plezier- en watersportboten. Ook hebben wij geregeld interessante occasions en aanbiedingen die altijd actueel op de website staan. Klik hier voor een actueel overzicht van boten.

Accessoires
Maritiem Noord levert accessoires op uiteenlopende terreinen, van veiligheid op het water tot een breed scala aan hulpmiddelen voor de moderne visser.

Een globaal overzicht:

Ook voor verhuur van pontons en boten kunt u bij Maritiem Noord terecht.

Motoren
Maritiem Noord heeft een ruim aanbod aan zowel in- als buitenboordmotoren. U kunt uw motor bovendien laten repareren bij ons in het pand of op locatie. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze monteurs.

Funsports

Waterskiën en Wakeboarden zijn watersporten die worden gekenmerkt als “Funsports”. Wakeboarden is een van de snelst groeiende watersporten. Een funsport, te vergelijken met snowboarden, maar dan op het water. Een wakeboarder wordt aan een lijn, soms door een boot, soms door een kabelbaan over het water getrokken.

De extra sportieve watersporter kan bij ons terecht voor een uitgebreide collectie van wake-boards en water-ski’s! Wij leveren diverse producten van Wakeboard-World.

Comments are closed.